10 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 mei 2021
10 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 mei 2021

Elke uit Blind Getrouwd: “ik beleef een droomzwangerschap”

Blind Getrouwd - Elke en Tim
Foto: DPG Media

Elke Voorspoels vond na haar avontuur in Blind Getrouwd de liefde bij Ben en ondertussen is het koppel zwanger van hun eerste kindje. Nochtans had Elke te horen gekregen dat ze heel moeilijk op een natuurlijke manier zwanger zou kunnen worden.

Elke was na Blind Getrouwd lange tijd vrijgezel en besloot een bewust alleenstaande moeder te worden. Ze besloot aan te kloppen bij de fertiliteitskliniek voor een traject van kunstmatige inseminatie via donorsperma. Maar toen liep het fout…

“Na ruim een halfjaar proberen kwamen er medische problemen aan het licht”, onthult Elke in Story. “Ik zou heel moeilijk – of zelfs niet – op een natuurlijke manier zwanger kunnen worden. Een hele opdoffer, want zo’n traject is emotioneel en fysiek sowieso al zwaar. Hormonenspuitjes, de injecties zelf… En dan nog eens moeten aanvaarden dat ik misschien nooit mama zou worden.”

Maar toen ontmoette ze Ben. Ben heeft al een zoontje van 2,5 uit een vorige relatie, maar hij wou zeker tegemoet komen aan de kinderwens van Elke. Maar dat het allemaal zo snel zou gaan kwam als een complete verrassing. En Elke beleeft een droomzwangerschap.

“Ik durf het bijna niet luidop te zeggen, maar ik beleef een droomzwangerschap. In het begin was ik een beetje moe, maar ik ben nooit misselijk geweest”, aldus Elke in Story.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today