9 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 mei 2021
9 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 mei 2021

Zo veroverde Gene Thomas het hart van Kristel: “dat heeft haar enorm geraakt”

Gene Thomas en Kristel Verbeke zijn al meer dan twintig jaar samen, waarvan bijna achttien jaar als getrouwd koppel. “Maar da’s bijlange nog niet lang genoeg, hoor. Kristel en ik gaan voor the long run”, vertelt Gene Thomas in TV Familie.

Het koppel leerde elkaar kennen tijdens een reis naar Venezuela met VTM. Gene was mee met X-Session en Kristel met K3. “Kristel en ik zijn ginds aan de praat geraakt, maar er is toen nog niets gebeurd.” Al voelde ze beiden wél dat er een klik was.

“Daarna is onze liefde ons gewoon overkomen”, onthult Gene Thomas in TV Familie. “Kristel werd, zo vertelde ze me later toch, blijkbaar helemáál verliefd toen ze me eens een akoestische versie van een nummer hoorde brengen. Dat heeft haar toen enorm geraakt.”

“Haar papa was destijds heel ziek, en mijn papa was net overleden aan dezelfde ziekte. We hadden dus meteen emotionele gesprekken. Heel atypisch als je iemand amper kent. Maar met Kristel ging dat vanzelf. Ja, op dat vlak voelde het heel goed aan”, vertelt de zanger openhartig over hoe hun liefde voor elkaar tot stand kwam.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today