14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024

Els De Schepper: “Dat was enorm pijnlijk”

Els De Schepper: “Dat was enorm pijnlijk”

Foto: VRT

Enkele weken geleden werd Els De Schepper in allerijl” geopereerd aan haar neus. Ze had moeilijkheden met ademhalen en dat zorgde voor problemen om te kunnen optreden. Ondertussen zit de operatie en de revalidatie er op en hoopt ze van de miserie af te zijn.

“Ik hoop dat toch. Ze hebben er de draadjes uitgehaald, wat ook heel pijnlijk is, zelfs met verdoving. En de weg naar het ziekenhuis was ook niet echt een lachertje. Ik was vergeten dat de elektriciteit voor werken werd uitgeschakeld in mijn straat. Ik kreeg mijn poort niet open en ik vond het sleuteltje ook niet meteen”, zucht Els in Dag Allemaal.

Jammer voor Els en haar fans moest ze drie zomershows annuleren. Maar de fans toonden gelukkig veel begrip en Els is hen heel dankbaar.

“Ik kreeg honderden steunberichtjes. En dat ondanks alle polarisatie en negativiteit, dat maakt mij erg blij. Half september ga ik opnieuw optreden en lesgeven en ik heb er heel veel goesting in.”

Els heeft al serieus wat gesukkeld met haar gezondheid. Zo kon ze op het podium grappen staan maken en een half uur later gewoon staan overgeven in de coulissen. “Jaren heb ik afgezien. Na tientallen onderzoeken bleek ik verschillende allergieën te hebben. Gelukkig ben ik nu van de meeste vanaf.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today