7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

‘Er was eens…’ zet sprookjeswereld jaarlijks op z’n kop!

Er was eens
© Deep Bridge

Op minder dan een jaar tijd lanceerde Deep Bridge 3 mooie voorstellingen. Deze werden stuk voor stuk bijzonder positief onthaald door de pers, publiek en partners. Tegelijk met alle andere titels lanceerde Deep Bridge ook ‘Er was eens…’. Deze voorstelling zou oorspronkelijk een concert worden met sprookjesfiguren, maar evolueerde naar een veel breder project.

‘Er was eens…’ wordt een jaarlijks weerkerend event, met telkens een actueel thema. Als eerste thema koos Deep Bridge voor social media bij jongeren. Deze aanpak resulteerde al snel in een breder potentieel voor het project en tal van vruchtbare samenwerkingen.

In nauw overleg met cast & creatives kwam men tot de conclusie gekomen dat ‘Er was eens…’ verder ontwikkeld moest worden én in een periode moet geplaatst worden waarin ook scholen kunnen betrokken worden. Klasbak, het scholenplatform, uitgeverij Van Halewyck en een aantal andere sterke partners zetten hun schouders onder dit project. Het éénmalige concert op 31 maart vervangen we door een langere speelperiode in Capitole (Gent) en Stadsschouwburg (Antwerpen).

Er was eens… zal nog meer inzetten op een unieke totaalbeleving en zet de sprookjeswereld voortaan jaarlijks op z’n kop.

Vandaag gaan de voorstellingen op zondag 23 september 2018 in Stadsschouwburg Antwerpen en zaterdag 29 september 2018 in Capitole Gent in verkoop. Kwaliteit is voor Deep Bridge het hoogste goed. Daarom zijn we er van overtuigd dat de voorstellingen naar september verplaatsen de juiste beslissing is.

Tegelijk lanceert Deep Bridge met trots het nieuwe beeld van het project: Assepoester, Sneeuwwitje, Doornroosje en Rapunzel anno 2018!

Ondertussen zit Deep Bridge niet stil en werkt men intensief verder aan de voorstelling. De repetities in maart zullen gewoon doorgaan, met een workshop en toonmoment op donderdag 29 maart. Ad Van Dijk maakt van de extra tijd gebruik om een aantal nieuwe nummers te schrijven. We laten jullie, zoals steeds, graag meekijken achter de schermen. Je zal het resultaat van de workshop dus kunnen volgen op onze social media. Bovendien lanceert Deep Brigde voor de zomer het themalied van de voorstelling. Deze single zal worden ingezongen door de vier prinsessen van dienst.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today