12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Erik Van Looy herneemt zijn succesvolle theatershow ‘Verslaafd!’

Erik Van Looy herneemt zijn succesvolle theatershow ‘Verslaafd!’

Foto: VTM

Na een waanzinnig seizoen van ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’

In januari 2022 begon regisseur-presentator Erik Van Looy aan een spannend nieuw avontuur en ging de hort op met zijn eerste eigen theatershow ‘Verslaafd!’. De voorstelling, waarin hij openhartig en met veel humor en zelfrelativering vertelt over zijn verslaving aan…filmsterren, werd een doorslaand succes. De indrukwekkende reeks met meer dan 40 uitverkochte voorstellingen, kende zijn (voorlopige) apotheose op zondag 12 juni 2022 in een tot de nok gevulde Antwerpse Stadsschouwburg.

De luide roep om meer volgde niet alleen bij organisatoren en publiek, de goesting brandde ook bij Erik en dus krijgt ‘Verslaafd!’ in 2023 een – redelijk uit de kluiten gewassen – staartje. Op 21 januari begint Erik in Zoutleeuw (try-out) aan een nieuwe reeks voorstellingen doorheen heel Vlaanderen. Voorlopige eindhalte is OC De Kwelle in Alveringem op 16 juni, maar Erik zou Erik niet zijn, mochten er mogelijk niet nog enkele bijzondere tussenstops en een spraakmakende, definitieve afsluiter volgen…

Sappige verhalen, gekke grappen, geweldige filmpjes,…‘Verslaafd!’ blijft nog steeds het ideale recept om echt álles te weten te komen over Erik, zijn films, zijn vaak waanzinnige ontmoetingen met filmsterren en…de smaak van haarlak! Met al zowat 80% van de beschikbare tickets die de deur uit zijn, raden we je bovendien aan niet te lang te aarzelen om je plekje te reserveren.

Tickets & info: erikisverslaafd.be  

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today