12 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Familie-acteur na amper 3 jaar huwelijk gescheiden

Foto: VTM

Familie-acteur Jan Van den Bosch, die de rol van Zjef in de soap speelt, is weg bij zijn vrouw Fran. De twee waren maar liefst 18 jaar samen. In de zomer van 2019 stapten zij eindelijk in het huwelijksbootje.

Maar datzelfde bootje is gezonken. Dag Allemaal pakt deze week met het nieuws uit. De twee hebben twee kinderen: Lou en Sam.

Op 31 augustus 2019 trouwden Fran en Jan, het was een megaleuk feest, maar om de één of andere reden is hun relatie de afgelopen jaren zwakker en zwakker geworden. De breuk dateert al van een tijdje geleden, het koppel koos er nu pas voor om met het nieuws naar buiten te komen.

“Begin dit jaar hebben Fran en ik samen besloten als vrienden verder te gaan en niet meer als getrouwd koppel”, vertelt Jan aan Dag Allemaal. De acteur benadrukt dat er van ruzie geen sprake is en dat er geen derde in het spel zit, al geeft Jan wel toe dat hij voorzichtig weer aan het daten is. “Ze heeft niets met de showbizz te maken, ze wist niet wie ik was. Ze is dus geen Familie-kijker”, lacht Jan Van den Bosch in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today