9 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024

Eva Pauwels: ‘Ik wil werken, maar dan verlies ik geld’

Eva Pauwels
Foto: Showbizzsite.be

Eva Pauwels duikt de volgende weken een aantal keer op in ‘De Vermeires’ op VTM. Eva is de ex van Jacques Vermeire en als mama van twee kinderen van Jacques mag zij dus niet ontbreken. 

Sinds de scheiding met Jacques krijgt Eva elke maand een mooie som van haar ex. “Ik ga daar niet om liegen. Ik leef van de alimentatie die Jacques me maandelijks schenkt en daar ben ik hem ontzettend dankbaar voor. Jacques is echt een goede man”, vertelt Eva in Het Laatste Nieuws.

“Zijn bijdrage dekt de kosten voor mijn huur en onkosten. Maar voor restaurants, reizen of uitstapjes is er momenteel geen financiële ruimte. Dat is erg. Want ik ben gemotiveerd, heb twee poten aan mijn lijf en ben niet vies mijn handen vuil te maken. Ik wil echt werken”, gaat Pauwels verder.
Er is een tekort aan werkkrachten, het moet dus een makkie zijn om werk te vinden en toch doet Pauwels dat niet. “Ik wilde heel graag terug drie vierde gaan werken. In de horeca of elders. Maakte me niet uit. En ik had ook al snel een jobaanbieding”, geeft zij in Het Laatste Nieuws toe.

Waarom steekt zij dan niet de handen uit de mouwen? “Ik geniet nu van een sociaal tarief voor mijn energiekosten. En dat dreigde ik te verliezen bij een vaste job. Rekening houdend met het loon dat me geboden werd, zou ik er maandelijks minder aan overhouden”, besluit Eva Pauwels.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today