25 °C Antwerpen, BE
donderdag 8 juni 2023
25 °C Antwerpen, BE
donderdag 8 juni 2023

Evi Hanssen: “ik had last van een verminderd libido”

Foto: DPG Media

Evi Hanssen onthult in het boek ‘Sinds ik niet meer drink’ hoe ze begin 2020 besloot te stoppen met het drinken van alcohol. Haar ervaringen waren voornamelijk positief, al had Evi’s beslissing wel een opvallende invloed op haar relatie met haar verloofde Kurt…

“Zijn eerste reactie was: als je stopt met drinken, maak ik het uit”, vertelt Evi Hanssen in Story. “Uiteraard om te lachen, maar hij heeft het toch maar mooi gezegd.”

Voor Evi’s verloofde Kurt staat een glaasje wijn immers garant voor een gezellige en romantische avond. “Hij vond het niet nodig dat ik helemaal zou stoppen en dat legde wel een druk op onze relatie”, durft Evi Hanssen toegeven in Story.

“Niet dat er ruzie was, maar in het begin was ik ’s avonds heel erg moe, waardoor je mekaar als koppel even niet vindt. En ik had ook minder zin in seks. Ik stond daar totaal niet bij stil, maar alcohol maakt je losser en ongeremder”, onthult Evi Hanssen in Story dat haar libido te lijden had onder haar beslissing.

“Door mijn verminderde libido was ik plots dat cliché van de saaie, vermoeide ‘vanavond niet, schat’-partner”, vertelt Evi Hanssen. Al benadrukt de presentatrice in Story wel dat haar vriend haar altijd gesteund heeft in haar beslissing. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today