4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

James Cooke emotioneel na overlijden: “hij mag ontzettend trots zijn daarboven”

James Cooke
Foto: PhotoNews

James Cooke maakt opnieuw beklijvende televisie met ‘James De Musical’. De rode draad doorheen alle afleveringen vormt de muziek van Stefaan Fernande, de songschrijver die in september overleed…

“Ik heb het voorrecht gehad om met Stefaan te mogen werken”, onthult James Cooke in Het Laatste Nieuws. “Dat is echt een genie. Hij heeft in september heel onverwacht afscheid van ons genomen, maar ik blijf over hem in de tegenwoordige tijd spreken omdat iedereen elke dag nog zijn teksten kan horen”, vertelt een emotionele James Cooke in het dagblad.

Bij liedjes van zowat alle Vlaamse muzieknamen als Clouseau, Yasmine, Hadise, De Kreuners, Will Tura, Niels Destadsbader en Natalia, kan je de emoties die Stefaan Fernande in zijn teksten wist te steken horen. “En ook dus bij ‘James de musical’”, aldus een trotse James Cooke. Hoe kwam de televisiemaker bij Stefaan Fernande terecht?

“Door mijn stoute schoenen aan te trekken, gewoon op hem toe te stappen en te vragen of hij met mij wilde samenwerken. Tot mijn verbijstering stemde hij meteen toe”, blikt James Cooke in Het Laatste Nieuws  met warme gevoelens terug op de samenwerking. “Hij mag ontzettend trots zijn daarboven, op alles wat hij hier voor ons achtergelaten heeft.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today