13 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Andy Peelmans vrouw Tine: “We zijn de hoop en moed nooit verloren”

Andy Peelman
Foto: DPG Media

Toen Andy en zijn vrouw Tine enkele weken geleden bekend maakten dat ze in verwachting waren van een tweede kindje viel er een last van hun schouders. Eindelijk konden ze het terug van de daken schreeuwen dat er een tweede kleine Peelman onderweg was en hoefden ze niet lang te zwijgen over de twee miskramen die ze daarvoor te verwerken hadden gekregen.

Tine, Andy’s vrouw reageert in Story. “Ik ben nu zes maanden ver’, vertelt Tine. ‘Maar de eerste twaalf weken waren echt psychologische terreur, door die twee eerdere miskramen. Bij Feline was ik heel ontspannen en genoot ik van elke seconde. Maar nu was ik bang dat er weer iets zou mislopen. Pas na de echo van twintig weken durfde ik voor het eerst enthousiast en blij te zijn. Maar ook nu blijf ik voorzichtig. Uit een soort zelfbescherming wil je niet te gelukkig zijn.”

Het koppel is ondertussen stralend zwanger, maar er ging de afgelopen weken geen dag voorbij zonder de nodige stress. “We hebben nooit de moed en hoop verloren. Maar na die twee miskramen had ik wel even een pauze nodig, en dus zijn we een half jaar gestopt met proberen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today