18 °C Antwerpen, BE
vrijdag 12 augustus 2022
18 °C Antwerpen, BE
vrijdag 12 augustus 2022

Jacky Lafon over grote liefde van Wendy Van Wanten: “man uit de duizend!”

Foto: DPG Media

Wie wordt de man van Wendy, was een vraag die beantwoord werd in het gelijknamige VTM-programma waarin Wendy Van Wanten gekoppeld werd aan Frans. Maar wie is de vader van Clément blijft een vraag die Vlaanderen blijft beroeren…

Wie de vader van Wendy’s jongste zoon is blijft immers een goed bewaard geheim. Is het dan toch prins Laurent, of misschien toch eerder Danny Dewaele, Wendy’s toenmalige manager? Het ziet er naar uit dat we de waarheid nooit zullen weten. En dat is Wendy’s volste recht. Zij laat liever de keuze aan Clément of de waarheid al dan niet verteld wordt…

En voor die beslissing heeft collega Jacky Lafon veel bewondering. Zelf heeft Jacky Danny in het vizier als vader van Clément. “Hij beschouwde Clément wel als zijn eigen zoontje. Zelfs als hij zijn zoon niet is, dan blijft hij toch van hierboven over hem waken. Over alle kinderen van Wendy, want hij was een crème van een man”, onthult de voormalige Familie-actrice in Primo.

Jacky Lafon kan vol lof over Danny vertellen en kan alleen maar hopen dat Wendy een relatie had met de man. “Danny was een man uit de duizend. Ik geloof ook niet dat het een commerciële zet was”, benadrukt Jacky Lafon in Primo.

“Wellicht was het makkelijker geweest als ze het ontkend had maar misschien had ze een afspraak met de vader van haar kind? Als ze er niet aan toe zijn om open kaart te spelen, dan moeten we dat respecteren”, meent Jacky Lafon in het weekblad.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today