11 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
11 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Niels Destadsbader maakte het uit met de zus van Lize Feryn: “Ik ben verliefd geworden op iemand anders”

Niels Destadsbader
Foto: DPG Media

Het programma van James Cooke waarin hij BV’s in de bloemetjes zet met 5 musicalscènes is een groot succes. In ‘James, de musical’ wordt er teruggeblikt naar 5 memorabele fragmenten uit een bekende Vlaming zijn leven. Één van hen was zanger Niels Destadsbader.

James blikt terug op het moment waarop Destadsbader een relatie had met Mira Feryn, zus van actrice Lize Feryn. Maar besteed ook aandacht aan het moment waarop Niels een punt zette achter hun relatie. Getuige die avond is Mira zelf, die ook aanwezig is.

Niels leest een stukje uit de brief zelf voor en ook Dag Allemaal post een fragment uit de brief. “Ik ben verliefd geworden op iemand anders. Ze heet Marie en ze zit bij mij op school. Ik vond eigenlijk dat het niet meer ging tussen ons. Ik wist op voorhand dat je op internaat zat en dat ik je weinig ging zien, maar ik zag je zelfs in het weekend niet! Er waren er die zeiden dat ik het moest proberen met Marie en dat verzwijgen tegen jou, maar dat verdien je niet. Ik hoop dat we nog hele goeie vrienden kunnen blij ven en dat je niet te veel om mij treurt. Jij zal wel rap iemand anders vinden en veel beter ook. Sluukes, Niels. PS Sorry.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today