14 °C Antwerpen, BE
vrijdag 30 september 2022
14 °C Antwerpen, BE
vrijdag 30 september 2022

Evi Hanssen: “ik hoef geen drama meer in een relatie”

Evi Hanssen
Foto: Christof Desmedt

Evi Hanssen is ondertussen twee jaar samen met Kurt en sinds juli is het koppel verloofd. Evi noemt hun relatie ‘simpel en stabiel’ maar dat is iets wat Kurt zelf niet graag hoort. Toch is het voor Evi de beste omschrijving van de liefde die ze voor elkaar voelen.

“Omdat onze liefde vanzelf gaat”, verduidelijkt de presentatrice haar standpunt in Story. “Ik heb genoeg watertjes doorzwommen en heb het bijna altijd anders gekend. Kurt en ik hebben een goede verstandhouding, we zijn elkaars favoriete gezelschap”, klinkt het verliefd bij Evi Hanssen.

Hun rustige en heldere manier van communiceren is zeker een troef in hun relatie. ”We zijn mekaar natuurlijk tegengekomen op iets oudere leeftijd. Je kent jezelf dan ook al wat beter”, aldus Evi in het weekblad.

Nu ze de liefde beleeft met Kurt, beseft Evi pas echt hoe moeilijk haar vorige relaties verliepen: “wat heb ik zitten sukkelen”, zucht Evi Hanssen. “Jezelf willen veranderen, maar ook de ander. Over je grenzen laten komen, maar ook over andermans grens gaan. Ik hoef geen drama meer in een relatie, niet elke dag gekibbel. Dus ik ben heel blij dat Kurt op mijn pad is gekomen”, besluit Evi Hanssen in Story.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today