-6 °C Antwerpen, BE
dinsdag 9 februari 2021
-6 °C Antwerpen, BE
dinsdag 9 februari 2021

Niels Destadsbader over eerste opnames van The Voice: “toen was ik toch in paniek”

Niels Destadsbader
Foto: VTM

Niels Destadsbader beleeft vrijdag zijn vuurdoop als coach in The Voice van Vlaanderen. Al liggen de opnamen natuurlijk al een jaar achter de rug. En Niels geeft toe dat hij na die eerste opnamedag toch even in paniek was.

“Vergeet dat toch niet: we hebben allemaal een ego. We staan graag in de belangstelling en willen ook graag gezien worden. Als je dan hartstochtelijk iemand probeert te overtuigen om voor jou te kiezen, en die zegt op het einde ‘Sorry Niels, maar ik ga toch voor…” Dan doet dat pijn, geeft Niels Destadsbader toe in Dag Allemaal.

“En het wordt pas écht pijnlijk als, zoals op mijn eerste opnamedag, niemand van de dertig kandidaten voor jou heeft gekozen. Dan zit je op ’t einde van de dag niet vrolijk in de auto, geloof me”, geeft Niels grif toe in het weekblad.

Gelukkig keerde het tij snel voor de nieuwbakken coach in The Voice van Vlaanderen. “De volgende dag had ik er dan weer het meest van iedereen. En gelukkig maar”, slaakt Niels Destadsbader een zucht van verlichting in Dag Allemaal.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today