13 °C Antwerpen, BE
maandag 21 september 2020
13 °C Antwerpen, BE
maandag 21 september 2020

Exit Karen; Ian, Leen, James en Kat stoten door naar halve finale

Karen Damen
© VIER

Dancing With The Stars schakelde deze week een versnelling hoger. Voor Karen Damen was het de dansversnelling te hoog waardoor zij is uitgedanst.

Tijdens de Family & Friends show pakte ze uit met een moderne dans op het liedje ‘Something Just Like This’ van The Chainsmokers & Coldplay, dat door progeriapatiënten Amber en Michiel – die haar nauw aan het hart liggen – werd gekozen. Daarnaast stond ze ook samen met de vier andere danskoppels op de planken voor de cha cha cha-marathon. En die laatste dansopdracht had grote gevolgen, want Karen bengelde na de punten van de jury plots helemaal onderaan het klassement. Kat, James, Ian en Leen moeten volgende week vol aan de bak voor een plek in de finale. Het thema dan is Hollywood.

Karen blikt tevreden terug op haar deelname aan het programma: “Ik kijk ernaar uit om mijn danswondes te laten genezen en nog eens goed uit te slapen (lacht)! Mijn danspartner Frank verdient trouwens echt een standbeeld voor het vele geduld dat hij heeft gehad tijdens onze samenwerking. Ik ga alleszins met een heel fijn gevoel terugkijken op dit avontuur.”

Het dansparcours van Karen kende heel wat ups en downs. De jury kon ze niet altijd overtuigen en dat maakte het mentaal best zwaar. Nu kan ze wel rustig terug op adem komen en alles verder opvolgen vanuit het publiek. Karen danste de voorbije weken samen met haar danspartner Frank ook een Argentijnse tango, een cha cha cha, een Weense Wals, een freestyle en een rumba.

Dancing With The Stars, elke vrijdag om 20u35 live op VIER

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today