12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024

Extra theaterconcert voor Jan Smit Live in Vlaanderen!

Er stonden al 4 theaterconcerten voor Jan Smit in België gepland, maar wegens groot succes is er nog een vijfde en laatste theaterconcert aan de drukke agenda van de zanger toegevoegd. In Wieze kijken ze nu al uit naar de komst van Jan Smit.

Jan Smit staat ondertussen al 20 jaar in het vak, maar is ambitieuzer dan ooit. Jan Smit denkt vooruit en timmert verder aan zijn indrukwekkende carrière. Dit najaar 2019 komt Jan Smit terug naar België met slechts 5 theaterconcerten.

De tour begint op 27 september in Capitole Gent, daarna volgen nog Kursaal Oostende, Ethias Theater in Hasselt, Stadsschouwburg Antwerpen én dus ook Oktoberhallen Wieze .

Jan zal zich hiervoor laten omringen door de beste muzikanten en met een combinatie van zijn grootste hits en nieuw werk zorgen voor een fantastische concertavond.
Alle tickets te Wieze zijn zitplaatsen aan een tafel. Dus u kan voor/ tijdens of na de show rusitg iets drinken!
Er zijn 3 ticketprijzen: rang 1= 58 euro/pp – rang 2=48 euro/ pp – rang 3=38 euro/pp. inclusief reservatiekosten. De show start stipt om 20u30!

Tickets kan je online kopen via www.jeroenevents.be of info bij Jeroen 0486/99.61.56. Reserveer dus nu de beste plaatsen!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today