13 °C Antwerpen, BE
vrijdag 13 november 2020
13 °C Antwerpen, BE
vrijdag 13 november 2020

Extra voorstelling voor ‘Magdalena’

Magdalena
© Seppe Vandael

Vrijdagavond ging in het Zuiderpershuis te Antwerpen de musical ‘Magdalena’ in première. De vraag naar tickets is zo groot, dat het jonge productiehuis The Singing Factory alvast een extra voorstelling voorziet op zaterdag 10 maart in het Zuiderpershuis.

Het moet gezegd, wat The Singing Factory neerzet met deze aangrijpende productie is werkelijk van zeer hoog niveau. Van het script en de liedteksten, geschreven door de 21-jarige Wanne Synnave (hou deze jongeman in de gaten!), tot de live muziek van de hand van Sam Verhoeven en niet te vergeten, de fantastische zang- en acteerprestaties van jongerenkoor Youforia, ‘Magdalena’ barst werkelijk van het talent.

Gevestigde waarden An Lauwereins en Dieter Troubleyn schitteren als de gevreesde Zuster Margaret en haar aanbidder Eerwaarde Walsh. Speciale vermelding ook voor hoofdrolspeelsters Lien Van den Bossche (Rose), Emma Vanthielen (Sarah) en Fiene Zasada (Emma), die het, ook letterlijk, zwaar te verduren krijgen in dit schrijnende, waargebeurde verhaal, maar die ondanks hun jeugdige leeftijd, een indrukwekkende doorleefdheid in hun zang- en acteerprestaties leggen.

‘Magdalena’ speelt nog tot en met 10 maart 2018 in het Zuiderpershuis te Antwerpen. Een niet-alledaagse musical, die u gewoon niet mag missen! Tickets en info: www.singingfactory.be.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today