4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 6 december 2022
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 6 december 2022

Makers van Ghost Rockers en Ketnet werken aan nieuwe reeks Campus 12

Campus 12
© Ketnet/Studio 100

Vandaag gaan de opnames van de nieuwe Ketnet-fictiereeks Campus 12 van start in de opnamestudio’s van Studio 100 in Schelle.

De makers van de succesreeks Ghost Rockers kropen in hun pen om een gloednieuw spannend verhaal te schrijven voor de Ketnet-kijkers. Campus 12 is, net zoals Ghost Rockers, de eerste stap voor enkele jonge beloftevolle acteertalenten. Daarnaast zullen er ook een aantal grotere namen opduiken in de reeks.

Het verhaal

Campus 12 vertelt het verhaal van stoere bokser Noah De Smidt die op zoek gaat naar zijn tweelingzus Bo De Smidt die van de ene op de andere dag van de aardbodem verdwenen lijkt. Het wordt nog gekker wanneer blijkt dat Noah de enige is die zich zijn zus nog kan herinneren. Het lijkt alsof ze nooit bestaan heeft. Er is echter nog één iemand met herinneringen aan Bo: Sam. Sam is lid van dezelfde boksclub als Noah. Hoewel ze elkaars tegenpolen zijn, kunnen ze niet anders dan samen op zoek gaan.

Wanneer blijkt dat de sleutel tot het mysterie rond Bo zich in het theater van de elitaire familie ‘Vincke’ bevindt, wil hij kost wat kost lid worden van het koor van de Vinckes; ‘De twaalf’. Dat tegen de zin van zijn familie en de familie Vincke: de twee families leven al jaren in ruzie. Noah ontdekt echter dat de haat tussen de twee compleet verschillende werelden van boksen en theater/zang enkel gestoeld is op vooroordelen en dat de twee werelden meer gemeen hebben dan op het eerste zicht lijkt.

Het eerste seizoen van Campus 12 zal vanaf het najaar van 2018 op Ketnet te zien zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today