4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Fabrizio Tzinaridis zamelt geld in voor het goede doel

Foto: Play5

We kennen hem allemaal als de stoere getatoeëerde ‘kleurplaat’ uit ‘Temptation Island’. Maar eigenlijk heeft de man een klein hartje. Hij is erg begaan met het leed in de wereld en heeft sinds kort een actie op poten gezet om geld in te zamelen voor mensen in armoede. Sinds Fabrizio meer en meer aan zelfreflectie is beginnen doen, is hij dankbaarder geworden voor de kleine dingen in het leven en zo ontstond het idee voor deze actie.

Één van de acties is tattoos zetten voor het goede doel. Dat doet hij één dag lang. Alle opbrengsten van die actie gaan naar het goede doel, waarna de centen worden verdeeld over vzw’s die zich inzetten voor mensen in armoede. “En ik denk er ook aan om zelf een vzw op te starten”, legt hij uit in Tv Familie.

Mensen zijn positief over de actie van Fabrizio en hij wordt overstelpt met positieve berichten. Een streefbedrag heeft Fabrizio niet, al hoopt hij toch het één en ander te kunnen bereiken. “5.000 zou een mooi bedrag zijn. Maar het mag altijd meer zijn natuurlijk. Mensen kunnen ook storten via de link op mijn Instagrampagina. Ik wil geld inzamelen tot 20 december, om daar dan mensen een leuk einde van het jaar mee te schenken.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today