13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Freek Braeckman slaapt bij Niels Destadsbader

Foto: VTM

Podcasts zijn heel erg hip tegenwoordig. Wanneer je aan het koken bent, of in de wagen zit, kan je heel gemakkelijk luisteren naar wat iemand te vertellen heeft. Daar maakt nu ook nieuwsanker Freek Braeckman gebruik van. Hij start met een nieuwe podcast ‘Freek Blijft Slapen’. Gewapend met een kleine microfoon gaat hij langs bij BV’s om hen op een andere manier te leren kennen.

Een onbevangen gesprek voeren met bekende Vlamingen, zonder camera’s in de buurt. Dat is de opzet van de nieuwe podcast. “Ik wil zelf ook geen camera bij mij thuis. Maar dat is net het leuke als ik ergens langsga: ik ben aal zonder cameraploeg, enkel met een microfoontje op zak. Zo kan de luisteraard mee naar binnen, maar is mijn gastheer of- vrouw toch niet gekrenkt in zijn of haar privacy.”

En om zijn podcast nog wat extra’s te geven, blijft Freek ook slapen bij de desbetreffende BV. En dat brengt nog wat extra interessante informatie naar voren. “Ik eet wat de pot schaft. En laten we zeggen dat Niels Destadsbader beter kan entertainen dan koken”, lacht Freek in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today