2 °C Antwerpen, BE
maandag 8 maart 2021
2 °C Antwerpen, BE
maandag 8 maart 2021

Familie-acteur: “da’s het enige negatieve aan Kürt Rogiers”

Foto: VTM

Aaron Blommaert verovert de harten van de Familie-kijkers als ‘Raven’, de zoon van Lars (Kürt Rogiers). Ook in het echte leven klikt het enorm tussen ‘vader en zoon’.

“Kürt is heel bekommerd om mij”, vertelt Aaron Blommaert in TV Familie. “Hij gaf mij meteen een soort van vertrouwen ook. En daardoor kan ik me nog beter in mijn rol smijten. Hij heeft met iederéén het beste voor”, onthult de 18-jarige acteur in het weekblad.

“Kürt is een enorm goeie acteur. Op-en-top professioneel. En altijd perfect voorbereid. Hij is dus een voorbeeld voor mij. Ik zou meteen tekenen voor zo’n carrière als die van Kürt”, geeft Aaron grif toe.

Aaron Blommaert beseft dat Kürt Rogiers ook scoort omwille van zijn uiterlijk, maar mensen werken niet alleen graag met Kürt om z’n mooie blauwe ogen, benadrukt Aaron in TV Familie.

“Hij is enorm betrouwbaar als collega. Hij ligt goed in de groep, is sympathiek, oprecht… Eigenlijk kan je alleen maar positieve dingen over hem zeggen. Hij bekommert zich aldoor om anderen. En da’s misschien het enige negatieve, maar dan voor hemzelf. Op die manier cijfert hij zich soms weg”, aldus Aaron Blommaert.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today