3 °C Antwerpen, BE
maandag 8 maart 2021
3 °C Antwerpen, BE
maandag 8 maart 2021

Winnie en Jonah hebben groot nieuws: “klaar voor volgende stap”

Blind Getrouwd - Winnie en Jonah
Foto: VTM

Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans werden aan elkaar gekoppeld tijdens Blind Getrouwd. De tortelduifjes hebben een zwaar jaar achter de rug. Niet door corona, wel door de verbouwingen die ze uitvoerden aan hun huis. Al één jaar leeft het koppel ‘in het stof’, zoals Winnie schrijft op Instagram.

“1 jaar (en 2 weken om exact te zijn) zijn we aan het verbouwen in ons huisje en het einde is in zicht!”, klink het opgelucht bij Winnie op Instaram.

“Ik zei lang voor ik me inschreef voor Blind Getrouwd: ‘amai ik zou nog eerder blind trouwen dan blind kopen’ maar achteraf bekeken heb ik beide gedaan”, lacht de echtgenote van Jonah.

“We hopen om over een kleine 2 maanden eindelijk te kunnen verhuizen en kijken er ontzettend naar uit! Het was een zwaar jaar maar ik ben zo trots op wat we samen hebben opgebouwd, zowel in ons huisje als in onze relatie”, schrijft Winnie.

En Winnie kondigt meteen ook aan dat zij en Jonah klaar zijn voor de volgende stap in hun huwelijk: samenwonen! “Verhuistips zijn welkom”, voegt Winnie eraan toe op Instagram.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today