5 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
5 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Familie-acteur Jo Hens: “ik had geen doel…”

Foto: VTM

We hebben allemaal wel eens last van wat overtollige kilo’s en leven soms wat ongezonder. Dat was bij Jo Hens, die de rol van Niko de bokser speelt in ‘Familie’, niet anders. Omdat hij zijn rol waarheidsgetrouw wou neerzetten, gooide hij zijn levensstijl over een andere boeg. In Story vertelt hij wat hij allemaal veranderde.

“Vroeger kon ik me er niet toe aanzetten om gezond te leven. Dat vergde heel wat moeite en ik had er ook de tijd niet voor”, start hij eerlijkheidshalve zijn verhaal.

Je kon hem vroeger tot vier keer per week betrappen op frietjes eten. Niet bepaald de beste voeding voor een bokser. “Ik heb het geluk gehad dat ik een goed metabolisme heb, anders had ik zeker 130 kilo gewogen”, lacht hij.

Waarom hij het zo lang heeft laten slabakken, daar heeft hij ook een verklaring voor. “Ik had simpelweg geen doel. Ik leefde wel eens twee dagen gezond, maar de derde dag was ik dat alweer beu en herviel ik in mijn oude gewoontes.”

Als hij tegenwoordig toch nog eens zondigt, heeft hij daar geen slecht gevoel bij. “Omdat ik weet dat ik ’s anderdaags de knop weer kan omdraaien. Ik zal altijd nog wel het varken uithangen maar je kan dat niet eeuwig en altijd blijven doen. Ik ga gewoon mijn momenten wat beter kiezen”, besluit hij met een knipoog.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today