18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Familie-acteur kiest voor aparte levenswijze: “zo kom ik tot rust”

Braam Verreth
Foto: DPG Media

Braam Verreth maakte een verrassende comeback in Familie waar zijn personage Simon ontslagen is uit de psychiatrie. Toen Simon in 2017 verdween uit de serie, hadden de makers al meteen gepolst of de 34-jarige acteur een terugkeer zou zien zitten. Braam wist dus dat er nog plannen waren met Simon.

“Toen ‘Familie’ me eind vorig jaar nog eens belde, was ik al een tijd bewust wat minder aan het werk. Maar deze rol kwam wel op het juiste moment voor mij”, geeft de acteur toe in Dag Allemaal.

“Ik heb nog nooit echt naar werk gezocht, want ik wil werken om te leven, niet leven om te werken”, verduidelijkt Braam Verreth in het weekblad.

“De consequentie daarvan is dat er af en toe periodes zijn waarin ik geen opdrachten heb”, geeft de acteur toe. “Maar dat stoort me niet, ik leef zuinig en eenvoudig en heb toch geen gezin om voor te zorgen.”

“Ik kom dan net rond en kan ondertussen wat mediteren en tot rust komen in mezelf. Ondanks die aparte levenswijze ben ik nog nooit in geldproblemen gekomen. Elke keer als het financieel wat lastiger werd, kwam er wel iets uit de bus. Net zoals nu”, bekent Braam Verreth in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today