2 °C Antwerpen, BE
woensdag 6 december 2023
2 °C Antwerpen, BE
woensdag 6 december 2023

Tanja Dexters blikt terug op moeilijke periode: “heel veel vrienden verloren”

Tanja Dexters
Foto: PhotoNews

Tanja Dexters is ondertussen al twee jaar samen met Michaël, al werd hun relatie allerminst goedgekeurd door de vriendenkring van Michaël.

“Onze flirt werd al snel een serieuze relatie maar iedereen in zijn omgeving werkte onze liefde tegen. Michaël, dé man van Herentals, die een relatie begint met die Tanja Dexters met haar slecht imago? Zijn vrienden vroegen zich af of dat wel een goed idee was. Het was ons niet gegund”, vertelt Tanja Dexters in Story.

Maar ondertussen is het tij gekeerd en werd Tanja opgenomen in de vriendenkring van haar vriend. “Zij zijn nu zelfs mijn beste vrienden”, voegt Tanja eraan toe. “Iedereen beseft dat ik het serieus meen. De meesten hadden een beeld van mij dat niet klopt met wie ik echt ben. Nu ze me beter kennen, schrikken ze ervan dat ik wél een goede moeder ben en structuur in mijn leven heb.”

En die nieuwe vrienden zijn welgekomen: “Ik ben blij dat ik nu een nieuwe leuke vriendenkring heb, al doet het me wel pijn als Facebook me herinnert aan mijn ‘oude’ vrienden. Ik ben er na mijn scheiding veel verloren”, geeft Tanja Dexters stilletjes toe in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today