8 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
8 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Familie-actrice: “dat ging gepaard met heel veel tranen”

Foto: VTM

Achter de eeuwige glimlach van Margot Hallemans schuilde vroeger een onzeker meisje. In haar nieuwe boek ‘BeVRIJd’ vertelt de Familie-actrice hoe ze via zelfontwikkeling een krachtige vrouw werd die haar eigen dromen durft nastreven.

“Onze maatschappij is heel erg gericht op het hoofd en denken, maar ik wil vertrekken vanuit mijn hart en mijn buikgevoel”, vertelt Margot over haar boek.

“Het eerste deel van mijn boek is autobiografisch, over de weg die ik heb afgelegd en wat ik daaruit heb geleerd. Over hoe die nieuwe kijk op mezelf mijn leven heeft verrijkt en ik rust heb gevonden, meer vrijheid”, onthult Margot Hallemans in Dag Allemaal. De 28-jarige actrice herinnert zich ook nog een kantelpunt in haar groeiproces…

“Ik ben een nakomertje, opgegroeid in een wereld vol volwassenen, het lieve kleine zusje. Daardoor zag ik mezelf ook als een klein, onzeker meisje”, vertelt Margot in Dag Allemaal.

“Op een bepaald moment tijdens een schrijfoefening op een van m’n cursussen, viel alles op z’n plaats. Dat ging met heel veel tranen gepaard, zo’n ontlading!”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today