7 °C Antwerpen, BE
maandag 4 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
maandag 4 maart 2024

Kobe Ilsen: “er bleef altijd een emotioneel gemis”

Foto: VIER

Kobe Ilsen voelt een grote kinderwens nu met Sara verloofd is, al beseft de presentator dat kinderen een verpletterende verantwoordelijkheid met zich meebrengen. Zijn eigen vader vertrok immers op de dag dat Kobe geboren werd…

“De dag dat ik geboren ben, is mijn vader vertrokken”, doet Kobe zijn verhaal in Dag Allemaal. “Hij liet zijn gezin in de steek voor een andere vrouw, ik heb hem dus nooit gekend.”

“Mijn moeder heeft het daarna zo’n tien jaar lang verschrikkelijk moeilijk gehad. Alleenstaand, een fulltime job, twee kinderen, een lening af te betalen…” Kobe Ilsen heeft dan ook een grenzeloze bewondering voor zijn moeder. Al was er altijd die leemte…

“Hoe goed ze haar zonen ook opvoedde, er bleef een emotioneel gemis”, geeft Kobe toe in Dag Allemaal. Als kind al ging Kobe naar een psycholoog en ook later hielpen die sessies hem enorm.

“Die afwezige vader drukte een stempel op mijn leven, maar door de sterke houding van mijn moeder heb ik gelukkig ook geleerd diep in het rood te gaan als het moet. Ik ben er een knokker door geworden, ik geef niet op en in de mediawereld is dat nodig”, eindigt Kobe Ilsen met een positieve noot in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today