18 °C Antwerpen, BE
vrijdag 12 augustus 2022
18 °C Antwerpen, BE
vrijdag 12 augustus 2022

Familie-actrice voelt zich soms onbegrepen: “ik kan nogal cynisch zijn”

Familie-actrice voelt zich soms onbegrepen: “ik kan nogal cynisch zijn”

Charlotte Sieben
Foto: VTM

Charlotte Sieben onthult in Primo dat ze positief in het leven staat. De Familie-actrice gebruikt graag humor om dingen op te lossen, maar niet iedereen lijkt haar specifieke gevoel voor humor te begrijpen…

“Al merk ik wel regelmatig dat mijn humor niet door iedereen begrepen wordt. Ik kan nogal cynisch zijn en die boodschap komt niet altijd goed aan. Dus ik klink vaak zeer pessimistisch of ik geef soms een negatieve commentaar, maar dat is dan om te lachen”, verduidelijkt de nieuwe ‘Louise’ in Familie. “Niet iedereen snapt dat echter.”

Al moet de 23-jarige actrice toegeven ook zelf niet altijd de humor van anderen te begrijpen: “Ik versta geen sarcasme. Echt niet. Günther Levi, met wie ik vaak te maken heb bij ‘Familie’, kan me echt van alles en nog wat wijsmaken. Hij vertelde me ooit dat hij zijn teksten instudeerde via een bandje. Dat hij zijn teksten dus op een bandje ingesproken kreeg en dat hij die zo, in de auto, instudeerde. Hij haatte lezen, zei hij. En ik geloofde dat echt”, lacht Charlotte Sieben in Primo.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today