15 °C Antwerpen, BE
maandag 2 oktober 2023
15 °C Antwerpen, BE
maandag 2 oktober 2023

Pommelien Thijs uit creativiteit: “Ik ben nu bezig met iets helemaal anders”

Foto: DPG Media

Pommelien Thijs die we kennen uit ‘#LikeMe’ i niet alleen een geweldige zangeres en actrice, ze is op de koop toe ook nog eens heel creatief. Zij stond in voor de hele clip van ‘Nu wij niet meer praten’, haar duet met Jaap Reesema. Ze deed de regie, de kledij en alles wat erbij komt kijken. Ook haar kleren maakt de actrice helemaal zelf. Ze trekt vaak naar de tweedehandswinkel om daar kledij te kopen die ze verknipt tot iets hip en trendy.

En daar wil ze nu ook meer mee gaan doen. “Momenteel werk ik volop aan een naaiboek”, reageert Pommelien enthousiast in Het Laatste Nieuws. En daar is haar collega Camille al meteen laaiend enthousiast over. ““Dat koop ik meteen! Geweldig wat Pommelien kan met haar naaimachine.”

Het logische gevolg van iemand die zo graag met mode bezig is en haar eigen kleren maakt, zou ook een eigen kledinglijn zijn. Maar daar is ze nu momenteel nog niet voor te vinden. “Mode spreekt mij erg aan. Maar een eigen kledinglijn op de markt brengen, vind ik moeilijk. Ik wil vooral geen fast fashion produceren en dat hangt meestal samen met een eigen collectie. Daarom beperk ik me nu tot het maken van mijn eigen podium- en andere out ts.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today