3 °C Antwerpen, BE
maandag 11 januari 2021
3 °C Antwerpen, BE
maandag 11 januari 2021

Familie-actrice woont samen met vriendin: “elkaar een knuffel geven helpt”

Idalie Samad - Familie
Foto: DPG Media

Idalie Samad verdween onlangs als ‘Bahar’ uit Familie. De 25-jarige actrice was enorm geliefd bij de Familie-kijkers maar wist van in het begin dat het om een tijdelijke rol ging.

Idalie Samad is momenteel single, maar daar ziet ze geen graten in. “Ik ben daar nu echt niet mee bezig”, onthult de actrice in Dag Allemaal.

Idalie woont samen met een vriendin, Oonagh Jacobs, met wie ze op dezelfde school zat. “We zijn altijd contact blijven houden. Toen ik afstudeerde, hebben we beslist een appartement te delen. Dat werkt heel goed”, vertelt Idalie Samad in het weekblad.

Door de lockdown zitten ze vaak op elkaars lip, maar dat heeft tot nu toe niet geleid tot conflicten. “Er is een heel open communicatie. Als er frustraties zijn, zeggen we het gewoon. Ieder doet spontaan zijn deel van de huishoudelijke taken. Al moet ik toegeven dat Oonagh misschien iets vaker de vaatwasser vult en leegt dan ik”, lacht Idalie in Dag Allemaal.

“Een roomie hebben is wel leuk in momenten als deze”, geeft Idalie toe. “Elkaar eens een warme knuffel geven helpt al. Daarna voel ik me dan weer helemaal opgeladen.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today