2 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 november 2023
2 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 november 2023

Karen Damen laaiend enthousiast: “wat een graaf wijf is ze toch!”

Karen Damen
Foto: DPG Media

Karen Damen spreekt in Dag Allemaal vol lof over Marie-Jeanne Vandyck, haar finaliste uit The Voice Senior met wie ze het duet ‘Past the point of rescue’ opnam.

“Zodra ik haar hoorde zingen, was ik onder de indruk. En toen ik haar zag staan, des te meer: wat een graaf wijf is ze toch, hé. ik ben heel blij dat ze voor mij koos. Het klikte vanaf de eerste seconde”, klinkt het laaiend enthousiast bij ‘coach’ Karen Damen.

Karen wist al snel dat Marie-Jeanne de kans moest krijgen om een single op te nemen, ongeacht eventuele winst in The Voice Senior. “En ik wou dat samen met haar doen. Nadat ik haar Past the Point of Rescue had horen zingen, wis tik dat we de juiste song hadden gevonden. Na de finale heb ik het haar gewoon op de vrouw af gevraagd.”

Marie-Jeanne kon haar oren niet geloven. “Ik dacht dat ik droomde,” geeft de 63-jarige leerkracht toe. “Ik zei tegen Karen dat zij ’t aan m’n familie moest vertellen, van mij zouden ze ’t nooit geloven.”

En ondertussen is het nummer een dikke hit geworden. Marie-Jeanne werd bedolven onder de lieve reacties van haar leerlingen, collega’s en vrienden. “Zelfs bekende mensen als Bart Kaëll lieten weten dat hij ons duet wel kan appreciëren”, klinkt het vol ongeloof bij Marie-Jeanne in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today