18 °C Antwerpen, BE
vrijdag 12 augustus 2022
18 °C Antwerpen, BE
vrijdag 12 augustus 2022

Familie-actrice zaait twijfel: “moeilijk te combineren met mijn werk in Familie”

Foto: VTM

Al jarenlang kruipt Margot Hallemans in de huid van Hanne Van den Bossche in Familie. Nu de actrice is afgestudeerd als yogadocente, ziet ze zichzelf wel meer en meer opschuiven richting de yogawereld. Verdwijnt ‘Hanne’ binnenkort uit Familie?

“Momenteel is het sowieso moeilijk om als yogadocent les te geven”, klinkt het bij Margot Hallemans in Primo. “Enerzijds omwille van corona, anderzijds omdat het niet makkelijk te combineren valt met ‘Familie’.”

“Voor de planners is het nu al quasi onbegonnen werk om alle scènes met alle acteurs logisch gepland te krijgen. Als ik dan ook nog op vaste dagen les zou geven, weten ze helemaal niet meer waar hun hoofd staat, denk ik. Nu, alles wat op mijn pad belandt, ga ik zeker niet uit de weg. Dus als er morgen een toffe yogastudio me belt, wil ik dat zeker in overweging nemen”, aldus de 27-jarige actrice.

Toch blijft Familie een prioriteit voor Margot Hallemans. “Acteren is en blijft mijn hoofdactiviteit. Ik zie het evenwel niet als werk, maar als een passie. Zolang ik mijn ei kwijt kan – bij ‘Familie’ en theateropdrachten – wil ik dat niet opgeven”, stelt Margot de Familie-kijkers gerust.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today