28 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
28 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Familie-producer onthult nieuwe verhaallijn: “kijkers zullen niet teleurgesteld worden!”

Familie-producer onthult nieuwe verhaallijn: “kijkers zullen niet teleurgesteld worden!”

Foto: DPG Media

Ophef bij de Familie-kijkers toen de nieuwe slechterik Leon (gespeeld door Herbert Flack) een heldendood stierf door de kogel bedoeld voor zijn zoon op te vangen. Maar vlak voor Leon sterft geeft hij nog een sleutel aan zijn zoon Lars, gespeeld door Kürt Rogiers. En die sleutel vormt de basis voor een nieuwe, spannende verhaallijn, legt creative producer Wim Feyaerts uit in TV Familie.

“Die sleutel zorgt voor nog meer mysterie en zet een hele zoektocht in gang, zoals in de film ‘De Da Vinci Code’”, licht Wim Feyaerts een tipje van de sluier op. De creative producer van de VTM-serie voegt eraan toe dat de kijkers ‘zéker niet teleurgesteld zullen worden’ door deze nieuwe verhaallijn…

Want is Leon nu de waarlijke duivel waarvoor hij versleten werd door zijn daden en de uitspraken van Brigitte (Janine Bischops) of is hij toch een goed mens en berust alles op een misverstand? De komende weken zullen duidelijkheid moeten verschaffen… Lars en Raven zijn alvast nog niet buiten gevaar, onthult Wim Feyaerts in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today