1 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 december 2023
1 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 december 2023

Kim Van Oncen neemt een besluit: “Mijn verstand zegt nee”

Er komt geen kindje meer bij

Foto: VRT

Kim Van Oncen en haar vriend Niels hebben twee vrolijke kinderen Jack en Stella. De kinderen komen niks tekort en zijn twee gezonde blije kinderen.  En hoewel alles goed gaat, komt er geen derde kind meer.

“Mijn hart zegt ja, maar mijn verstand nee. We willen zo’n baby’tje alle kansen geven op een goede ontwikkeling, maar een kind opvoeden vraagt veel tijd, en ook financieel komt er heel wat bij kijken. Ik moet ook aan mezelf denken: de zwangerschap van Stella was fysiek en mentaal heel zwaar. Ik heb veel angst gekend. Laat het ons dus maar houden bij twee gezonde kinderen”, zegt ze in Story.

Net zoals alle mama’s kent ook Kim grote uitdagingen als mama. En daar is loslaten eentje van. “Kinderen maken je heel kwetsbaar. Als ouders geven we hen een veilige en liefdevolle basis waarop ze altijd kunnen terugvallen. Maar ze moeten ook vleugels hebben om uit te vliegne. En daarnaast is het voor mij ook een uitdaging om wat me-time te vinden. Elk vrij moment gaat naar de kinderen. Ik zet mezelf vaak op de laatste plek.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today