13 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Tinne Oltmans hecht belang aan ‘self-love: ‘Ik ervaar dat als iets helends”

Ze gunt zichzelf wat vaker rust

Foto: VTM

De nieuwe single van Tinne Oltmans heet ‘Voel wat ik voel’ en gaat volgens de zangeres en actrice vooral over zelfliefde, en jezelf graag zien. Heel wat mensen hebben het moeilijk met zichzelf te aanvaarden zoals ze zijn en ook Oltmans vindt dat niet altijd zo makkelijk. Maar ze doet haar best.

“Ik probeer goed en gezond te eten en mij te omringen met fijne vrienden en familie. Ik laat me nu ook regelmatig masseren. Massage lijkt nog altijd iets luxueus, maar ik trakteer mezelf hier regelmatig op omdat ik handen op mijn lichaam ervaar als iets heel helends. Iedere keer wanneer ik ben gaan sporten, stop ik onderweg aan de bloemenwinkel en beloon ik mezelf met bloemen”, glimlacht ze in Het Laatste Nieuws.

Tinne kan haar energie en frustraties kwijt in sporten zoals krachttraining, samen met een personal trainer. “Voor mij is die sport de ideale combinatie: ik hou mijn lichaam sterk, en blijf gezond en fit. Conditietraining doe ik liever niet, omdat ik bang ben dat ik dan te vel zou afvallen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today