18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024

Familie toont gewaagde verhaallijn: “dat personage zal uit de kleren gaan”

Caroline Maes
Foto: DPG Media

Familie-kijkers mogen zich verwachten aan een opvallende verhaallijn rond ‘Niko’, gespeeld door Jo Hens. Niko begint immers via berichtjes te flirten met zijn collega Lucy. En de sexting gaat uiteindelijk erg ver voor de nochtans gelukkig getrouwde Niko. Is deze verhaallijn gebaseerd op de zaak Eveline?

“Dat is nochtans niet onze bedoeling”,verduidelijkt Wim Feyaerts, creative producer van Familie, in Het Laatste Nieuws. “Die zaak draaide om pure phishing. ‘Eveline’ was een vals account van een man, die kickte op naaktbeelden. Bij ons bestaat Lucy wél en heeft Niko haar ook ontmoet.” Al komt er ook hier chantage aan te pas…

Niko zal immers gechanteerd worden door Lucy en de makers van Familie willen met deze verhaallijn dan ook duidelijk maken welke ravage het versturen van pikante naaktfoto’s kan hebben op je leven.

Acteur Jo Hens moest voor de verhaallijn alvast uit de kleren: “De kijker zal mij niet in vol ornaat op tv zien, maar ik ben op de set wel degelijk helemaal uit de kleren gegaan voor de scène, waarin ik foto’s van mezelf neem.”

Al voegt de acteur in Het Laatste Nieuws meteen aan toe dat in het echte leven sexting niets voor hem is: “Van mij zullen er dus nooit dergelijke privéfoto’s op internet opduiken of circuleren”, benadrukt Jo Hens in het dagblad.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today