13 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Gio Kemper ontgoocheld na The Masked Singer: “daar worstel ik mee”

Giovanni Kemper
Foto: DPG Media

Gio Kemper wist iedereen te verbazen met zijn sterke prestatie als duiker in ‘The Masked Singer’. Hij eindigde tweede na een ijzersterke koningin, waarin zangeres Sandra Kim zat verborgen. Kort na zijn deelname aan het programma lanceerde Gio zijn eerste single en hij had gehoopt dat het programma ook meteen zijn doorbraak zou betekenen. Maar dat liep jammer genoeg teleurstellend af.

“De podiumplaats was jammer genoeg geen garantie op een doorbraak. Ik had er echt meer van verwacht, zeker wat betreft airplay op de radio. Er kwamen wel boekingen binnen voor optredens, maar ik heb niet de ambitie om de zoveelste coverartiest te worden. Daarom wil ik snel nieuwe nummers uitbrengen, zodat ik shows kan geven met voldoende eigen song”, verduidelijkt hij in Story.

Hoewel ‘The Masked Singer’ niet het resultaat heeft gegeven waarop hij had gehoopt, blikt Gio toch met een positief gevoel terug op zijn deelname. “Ik heb sowieso kunnen laten zien wat ik op vocaal gebied in mijn mars heb, en aan een breder publiek dan kinderen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today