6 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 maart 2024
6 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 maart 2024

Giovanni Kemper stelt fans gerust: “ik ga Nachtwacht niet opgeven”

Zita Wauters & Giovanni Kemper
© VRT/Ketnet

Giovanni Kemper is volledig doorgebroken nu hij als ‘Duiker’ meedeed aan The Masked Singer. “Ik ben zo dankbaar dat ik me nu eindelijk ook mag bewijzen voor een breder publiek”, klinkt het enthousiast bij Gio in Dag Allemaal.

Gio Kemper was bij het jonge publiek al enorm populair als weerwolf ‘Wilko’ in de Studio 100-serie Nachtwacht, maar toen hij meedeed aan The Masked Singer bleek toch dat veel Vlamingen hem nog niet kenden.

“Het is bizar wat er na de ontmaskering allemaal gebeurd is. Mijn social media zijn gewoon ontploft. Ook tieners en twintigers sturen nu berichtjes. Dus ja, ik probeer hier heel hard van te genieten”, aldus de Nederlander in Dag Allemaal.

Toch wil hij ook zijn fans van het eerste uur geruststellen: “Werken voor kinderen heb ik nooit frustrerend gevonden. Ik vind hen nog steeds een heel dankbaar publiek en ga Nachtwacht ook niet opgeven. Ik voel me heel veilig in de vijver waarin ik nu zwem. Maar het is ook belangrijk om jezelf te blijven uitdagen en je grenzen te verleggen”, klinkt het ambitieus bij Gio Kemper. “Daarom vind ik het wel leuk dat ik me nu ook voor een breder publiek kan bewijzen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today