5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024
5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024

Groot succes voor eerste Nachtwacht-film!

© Tom Bergs

De bioscoopfilm Nachtwacht – De poort der Zielen is nog maar enkele weken uit maar mocht nu al meer dan 130.000 bezoekers verwelkomen!

De allereerste bioscoopfilm van de populaire Ketnet-reeks Nachtwacht is sinds 12 december 2018 te zien in de Belgische bioscopen en sinds 19 december in Nederland. Meer dan 130.000 bezoekers zagen de fim al. Dat is schitterend nieuws voor de drie hoofdacteurs Louis Thyssen (Vladimir), Celine Verbeeck (Keelin) en Giovanni Kemper (Wilko), voor wie het de allereerste bioscoopfilm is: “Het doet ons enorm veel plezier dat zo veel jonge (en oudere) bezoekers elke dag komen kijken naar onze film in de bioscoop! We zijn dan ook apetrots!”

De poort der Zielen

De bewoners van Schemermeer maken zich op voor een groot dorpsfeest. Vladimir, Wilko en Keelin, de leden van de Nachtwacht, hebben extra reden tot feesten want hun vriend en mentor Vega mag eindelijk na 77 jaar uit zijn boek komen. 

Maar de vreugde is van korte duur, want de drie helden krijgen slecht nieuws te horen… Ondertussen beraamt ook de opperdemon Nemmeza snode plannen om alleenheerser te worden over alle werelden. Zal de Nachtwacht sterk genoeg zijn om dit duistere wezen tijdig te stoppen?

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today