11 °C Antwerpen, BE
zaterdag 26 september 2020
11 °C Antwerpen, BE
zaterdag 26 september 2020

Johan Veugelers onthult geslacht baby tijdens ‘gender reveal party’

Johan Veugelers
© RV

Johan Veugelers wordt dit voorjaar voor de eerste keer vader. De populaire accordeonist kijkt alvast uit naar zijn eerste kindje en laat ook zijn fans deel uitmaken van zijn geluk.  Het geslacht van hun eerste baby, zullen Johan en Anja onthullen tijdens een ‘gender reveal party’ op 26 januari 2019.

“Anja en ik hadden wel een kinderwens”, zegt Johan, “maar door onze drukke agenda’s wilden we nog een paart jaartjes wachten. Maar de natuur heeft er anders over beslist. We leven echt op een roze wolk. We kunnen ons geluk niet op”.

Johan en Anja willen ook hun fans deel laten uitmaken van hun babygeluk. Daarom nodigen ze 150 fans uit op een ‘gender reveal party’. Die vindt op 26 januari 2019 plaats in Feeszaal Den Egger in Scherpenheuvel-Zichem. Tijdens deze party zal Johan na een dubbel optreden het geslacht van de baby onthullen.

Praktisch

Er zijn slechts 150 plaatsen beschikbaar dus als ook jij er graag wil bij zijn, wacht dan best niet te lang om jouw kaartje te bestellen. Voor de show en een gebakje betaal je 7 euro. Tickets via deze link.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today