14 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020
14 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020

Paskal en Peter van BLØF schreven nieuwe Jan Smit-single

Jan Smit
© RV

Op oudjaar vierde Jan Smit niet alleen de jaarwisseling, hij mocht ook een verjaardagstaart uitblazen met 33 kaarsjes. Op nieuwjaar zorgt hij opnieuw voor een stunt en lanceert hij een nieuwe single, ‘Betere tijden’.

Paskal Jakobsen en Peter Slager van de populaire Nederpopband BLØF, bekend van de monsterhit ‘Zoutelande’, schreven de tekst en muziek. Jan Smit is alvast enthousiast over z’n nieuwe single: “’Betere tijden’ vind je inderdaad terug op mijn in september verschenen album ‘Met andere woorden’. Ik heb 12 collega’s gevraagd om voor mij een liedje te schrijven. Naast o.a. Guus Meeuwis en Barry Hay (Golden Earring), werkten ook Paskal en Peter van BLØF mee aan dit grootse project. ‘Betere tijden’ is een mid-tempo nederpop-song die perfect past bij de tijd van het jaar. Hij is radiovriendelijk en je kan hem eindeloos op repeat afspelen, want zo leuk is ie.

Videoclip

Theatertour in najaar

In het najaar van 2019 komt Jan Smit met zijn theatertournee ‘Jan Smit Live in Vlaanderen’ naar Gent (27/09. Capitole), Oostende (4/11), Antwerpen (3/11, Stadsschouwburg) en Hasselt (22/11, Ethias Theater).

Tickets voor alle voorstellingen, behalve Oostende bestel je op www.ticketkopen.eu. Tickets voor Oostende bestel je bij Ticketmaster.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today