4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Fan- en vriendendag van Rudy Meyns in Lissewege

Rudy Meyns
© Christof Desmedt

Op zondag 15 juli 2018 organiseert de sympathieke zanger Rudy Meyns een fan- en vriendenag in zijn geliefde Lissewege.  

Rudy Meyns draagt Lissewege in z’n hart en dus hoeft het niet te verwonderen dat de zanger net die plek uitkoos om zijn fan- en vriendendag te organiseren.  Op zondag 15 juli geeft Rudy zijn fans om 14 u rendez-vous in Zaal Reyvaertheem op het plein ‘Onder de Toren’ in Lissewege voor koffie en gebak.

Daarna neemt Rudy zijn fans en sympathisanten op sleeptouw doorheen het pittoreske Lissewege en bezoekt hij de indrukwekkende kerk en het Heiligenmuseum. Gids van dienst op deze wandeling is uiteraard Rudy zelf die het kleine dorpje kent als zijn broekzak.  Inbegrepen in de prijs van de fandag is ook een ticket om de toren te bestijgen en te genieten van een prachtig panorama op de polders rond Lissewege en het havengebied van Zeebrugge.

Uiteraard mag een bezoekje aan de snoepwinkel van zijn mama ook niet op het programma ontbreken.  Rond 17u verzamelt ierdereen terug in Zaal Reyvaertheem voor een kort optreden van Rudy.

Praktisch

Deelnemen kan door 15 euro per persoon over te schrijven op BE36 4749 0512 1181 met vermelding ‘Rudy Meyns Fan & Vriendendag 2018’. Let op: het aantal deelnemers is beperkt omdat de capaciteit van de zaal moet gerespecteerd worden. Snel inschrijven is dus de boodschap.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today