20 °C Antwerpen, BE
woensdag 16 september 2020
20 °C Antwerpen, BE
woensdag 16 september 2020

Fans van Familie in paniek door dreigende lockdown: ‘Ik ben er niet gerust in’

Familie
Foto: VTM

Vandaag blijft het stil in de AED Studio’s in Lint: er zijn namelijk geen opnames van ‘Familie’. De reden? De drie weken durende jaarlijkse vakantie voor cast en crew. In normale tijden geniet iedereen daar van vier weken rust, maar om de achterstond omwille van corona te beperken, werd besloten om één week vakantie in te leveren.

De studio’s in Lint staan tijdelijk leeg, al is de vraag of dat écht slecht drie weken zal zijn. “Vandaag komt de nationale veiligheidsraad bij elkaar, wat als die beslissingen nemen waardoor de opnames van ‘Familie’ weer stilgelegd moeten worden?” vraagt iemand zich op één van de fansites af.

Wellicht start ‘Familie’ weer op 24 of 31 augustus, een nieuwe gedeeltelijke of zelfs volledige lockdown zou roet in het eten kunnen gooien. “Ik mag er niet aan denken, we zitten nu al drie maanden zonder onze favoriete soap en snakken allemaal naar de terugkeer van de Van den Bossches. Please, laat de opnames gewoon doorlopen. Please VTM, al krijgen we maar twee of drie afleveringen per week. Een volledige stop niet meer, aub!”, klink het verder.

Of ‘Familie’ tijdens het nieuwe seizoen gespaard zal blijven van nieuwe onderbrekingen? Dat zal de toekomst

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today