10 °C Antwerpen, BE
maandag 26 oktober 2020
10 °C Antwerpen, BE
maandag 26 oktober 2020

Intimi Kate en William halen uit: ‘Onzin’

Foto: VTM

In augustus verschijnt het boek ‘Finding Freedom’, een boek over de Britse prins Harry en Meghan Markle. Eén ding staat vast: dat boek doet heel wat stof opwaaien. Het boek beschrijft in geuren en kleuren hoe Harry en Meghan de knoop doorhakten om het kroontjes in te leveren.

Meghan Markle was verliefd op Harry, maar de opofferingen die zij willens nillens moest doen om de vrouw van een prins te worden, daar had de actrice het moeilijk mee. Nochtans had William zijn broer verwittigd. Meghan had veel huilbuien, zij voelde zich ‘seksistisch en bevooroordeeld’ behandeld binnen het Britse koningshuis.

Volgens de schrijvers van het boek voelden Harry & Meghan zich ook niet veilig binnen de muren van Buckingham Palace. Zij denken zelfs dat er mensen binnen de Koninklijke familie zaken naar de pers gelekt hebben. Het koppel denkt dan vooral aan prins William en diens vrouw Kate Middleton. “Er waren amper mensen binnen het paleis die zij nog vertrouwden”, klinkt het in het boek. Vrienden van Kate en William doen de verhalen als onzin af, de broer en schoonzus van Harry & Meghan zouden er alles aan gedaan hebben om Meghan Markle een warm en welkom gevoel te geven binnen de familie. Hoe dan ook, het boek zal wellicht een bestseller worden.

Koop deze release hier

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today