24 °C Antwerpen, BE
zondag 20 september 2020
24 °C Antwerpen, BE
zondag 20 september 2020

Fans in het vizier na vergiftiging Andreï Lugovski

Andreï Lugovski
© Jeroen D'Havé

Eerder deze week werd bekend dat Andrei Lugovski na een vergiftiging in het ziekenhuis voor z’n leven vecht.  Nu onderzoekt het gerecht drie vrouwelijke fans van de zanger “omdat ze opvielen door hun gedrag”. Dat lezen we in Het Laatste Nieuws.

Lugovski werd opgenomen in het ziekenhuis nadat hij thallium, het dodelijke bestanddeel van rattenvergif, binnenkreeg.

Het parket van West-Vlaanderen voert het gerechtelijk onderzoek.  Dat parket heeft drie vrouwen in het vizier.  “Zij volgden Andrei op de voet en vielen op bij de entourage van de zanger.” Volgens de bron bij het parket van Brugge doen fans soms rare dingen, en zijn het vaker vrouwen dan mannen die iemand met gif proberen te vermoorden.

Wat het motief voor de vergiftiging is, blijft voorlopig onduidelijk. Ook wanneer Lugovski de giftige stof binnenkreeg is nog niet geweten.

Nog steeds kritiek

Eind oktober brak Andrei Lugovski zijn been tijdens een fanreis in de Spaanse badstad Lloret de Mar. Die breuk wou niet genezen; erger nog: er traden complicaties op. De toestand ging van kwaad naar erger: Andreï belandde in een coma. Vorige maand ontdekten de artsen dat de zanger mogelijk slachtoffer werd van een vergiftiging. Hij ligt nog steeds in een coma.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today