11 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
11 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Festival Van De Ambiance strikt Get Ready!, Lindsay en De Romeo’s

Get Ready!
© Christof Desmedt

Get Ready! is één van de blikvangers op de 8ste editie van het Festival van de Ambiance. Naast hun komst, voegt organisator House of Entertainment ook Lindsay en De Romeo’s toe aan de line-up. Eerder werd al bekendgemaakt dat ook Sergio, Swoop en Willy Sommers op 1 december van de partij zullen zijn.

“Wij zeggen vaak in interviews dat we overal al op het podium hebben gestaan, maar dat is niet helemaal waar. Eén van de blinde vlekken op onze concertkaart is ’t Kuipke in Gent. We hebben een sterke band met Gent, want vorig jaar hebben we er ons eerste reünie-optreden gegeven, maar in ’t Kuipke hebben we nog niet gespeeld en daar komt na 20 jaar eindelijk verandering in. Op 1 december zijn we erbij op het Festival van de Ambiance, het grootste indoor ambiancefeest van Gent en omstreken. Heerlijk!”, zegt Koen van Get Ready!

“Het Festival van de Ambiance blijft verrassen én we blijven vooral ook de kaart trekken van de populaire artiesten. De aankondigingen van Sergio, Swoop en Willy Sommers legden ons geen windeieren en werden enthousiast onthaald door onze trouwe bezoekers. Aan de line-up voegen we nu Get Ready!, de iconische, populaire boysband. Ook De Romeo’s en Lindsay hebben toegezegd en zijn op 1 december opnieuw van de partij op ons festival”, zegt Kris Bloemen namens organisator House of Entertainment.

Praktisch

Wie Get Ready! op 1 december 2018 op het Festival van de Ambiance eindelijk eens aan het werk wil zien in ’t Kuipke Gent, samen met De Romeo’s, Lindsay, Sergio, Swoop en Willy Sommers, kan vandaag nog z’n tickets bestellen op www.festivalvandeambiance.be of telefonisch op 070.345.345.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today