12 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Natalia en Jef Neve trekken in 2019 door Vlaanderen

Natalia
© Entertainment Today

Natalia en pianist Jef Neve gaan volgend jaar samen op toernee.  De twee Kempense artiesten delen volgend jaar samen het podium voor een gelegenheidsproject waarvoor ze op dit moment op songs broeden. 

“Het gaat om een beknopte tournee waarmee Jef en Natalia in februari en maart 2019 langs wat grotere cultuurcentra en enkele andere zalen trekken”, bevestigt een bron uit de entourage van Neve aan De Gazet Van Antwerpen. Wat het publiek kan verwachten van de optredens, is nog niet duidelijk op dit moment.. “Daarvoor is het nog veel te vroeg. Jef en Natalia moeten nog beginnen schrijven aan een repertoire dat ze speciaal voor dit project willen creëren. Op basis van dat materiaal, stellen ze een passende begeleidingsgroep samen.  Het wordt in elk geval een show met ‘light’-versies van Natalia’s nummers.”

De twee artiesten stonden in het verleden al eens vaker samen op het podium.  Als afsluiter van het evenement Winter In Antwerpen heeft Jef Neve toen een concert gegeven met Natalia als gastzangeres.

Hoewel de plannen nog in een vroege fase verkeren, is het nu al duidelijk dat de beperkte toernee door Vlaanderen iets uniek wordt.  Kan ook niet anders wanneer je de krachtigste stembanden van Vlaanderen combineert met de virtuositeit van Jef Neve.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today