22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

Film Van Dylan Haegens is een schot in de roos!

Dylan Haegens
© KFD

In Nederland werd De Film van Dylan Haegens bekroond met de Gouden Film Award.  YouTube-fenomeen Dylan Haegens trok met zijn film binnen acht dagen meer dan 100.000 bezoekers naar de bioscopen.  De teller staat ondertussen op ruim 112.000 bezoekers in Vlaanderen en Nederland.

Na een overrompeling op de Antwerpse avant-première en de succesvolle start vorige week in de Vlaamse bioscopen, is de film sinds woensdag in extra Vlaamse bioscopen gestart.

Met 1,4 miljoen volgers op YouTube en filmpjes die maandelijks zowat 22 miljoen keer worden bekeken, is Dylan Haegens al jarenlang een begrip in de wereld van social media.  Hij is de eerste Nederlandse YouTuber die de hoofdrol speelt als zichzelf in een bioscoopfilm.

De regie is in handen van Bas van Teylingen en Dylan Haegens.  Voor de getalenteerde YouTube ster is dit tevens zijn regiedebuut. 

Dylan heeft zijn leven goed op orde; hij heeft een succesvol YouTube kanaal, een eigen tosti-zaak en een leuk team: Rick, Teun en Marit.  Er is alleen één stoorzender: IJsbrand.  Hij is ook een YouTuber en maakt vrijwel iedere video van Dylan na, alleen dan veel beter.

Verhaal

De laatste tijd is IJsbrand wel erg snel met het uploaden van video’s, zo snel dat het verdacht wordt.  Dylan gaat samen met Teun op onderzoek uit en ontdekt het geheim van IJsbrand.  Ze besluiten om zijn geheim zelf toe te passen.  Het lijkt een perfecte oplossing, maar dit loopt totaal anders dan gepland.  Vriendschap en liefde worden op de proef gesteld en Dylan moet alles op alles zetten om zijn vrienden en het succes niet te verliezen.

De Film van Dylan Haegens is sinds 15 augustus in de Vlaamse bioscopen te zien.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today