4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

Throwback: Plopsaland 4 dagen terug Meli Park!

Meli Park
© Studio 100

Plopsaland De Panne maakte vrijdag tijdens een persconferentie bekend dat het park voor twee opeenvolgende weekends opnieuw Meli Park wordt. Op 1 en 2 en 8 en 9 september vinden er de Meli Park Revival Weekends plaats.

Plopsaland De Panne maakte het nieuws bekend in het bijzijn van de familie Florizoone, de stichters van Meli Park. Op 1 en 2 en 8 en 9 september keert het park terug naar de vorige eeuw en wordt het opnieuw even Meli Park.

In 1999 werd Meli Park, dat vooral in het teken van de bijen stond, verkocht aan Studio 100 dat het in 2000 omtoverde tot Plopsaland De Panne. “Na 18 jaar vinden we het hoog tijd om de nostalgische gevoelens terug naar het park te brengen. We willen liefhebbers onderdompelen in de sfeer van het voormalige Meli Park door herkenbare muziek van weleer en authentieke attributen, zoals de bijtjes van de razendpopulaire attractie Apirama, terug naar De Panne te halen.”, stelt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group.

Originele Papegaaienshow en Meli Bij mascotte

Tijdens de eerste twee weekends van september zullen bezoekers worden meegenomen op een nostalgische rollercoaster doorheen de wereld van de bijen. Niet alleen de Papegaaienshow keert terug, ook de orginele Meli Bij mascotte zal na 19 jaar opnieuw van de partij zijn om de bezoekers te ontmoeten en te entertainen.

Daarnaast voorziet Plopsaland De Panne photowalls doorheen het park die terugblikken naar de tijd van toen. Uiteraard kunnen bezoekers een ritje maken op één van de attracties uit het Meli-tijdperk zoals De Splash, De Rollerskater en De Piratenboot. “Het is super dat er een stukje van het Meli Park opnieuw tot leven wordt gewekt!”, besluit Robert Florizoone, zoon van Meli Park-stichter Alberic Florizoone.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today