3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Karen Damen is klaar voor de volgende stap in haar carrière

Karen Damen
© Uitgezonderd. Theater

Productiehuis Uitgezonderd. gaf vandaag het officiële affichebeeld prijs van haar nieuwste productie Assisen II De Gifmoord. Opmerkelijk figuur op de affiche is voormalig K3-zangeres en vaste VIER-waarde Karen Damen. Zij zal in het voorjaar het podium delen met 7 professionele acteurs waaronder Kürt Rogiers en Francesca Vanthielen.

Karen ziet er anders uit dan hoe Vlaanderen het gewend is. Karen haar vertrouwde vriendelijke gezichtsexpressie maakt plaats voor een mysterieuze, niet definieerbare blik. Producent James Cooke zet deze opmerking kracht bij. “Karen zal niet zichzelf spelen. Er is haar een personage toegeschreven dat ze zal moeten leren kennen en waarmee ze zichzelf zal trachten te vereenzelvigen.”

Met Assisen II De Gifmoord krijgt het publiek de kans om haar van een andere kant te zien en één van haar (nu nog) ongekende talenten te ontdekken. De tijd is rijp voor Karen om te bewijzen dat ze het verdiend om een actrice genoemd te worden. Ondanks dat ze met stuk voor stuk klassenbakken op het podium staat, zijn producent James Cooke en regisseur-scenarist Frank Van Laecke er ten volle van overtuigd dat ze haar mannetje zal staan op de scène. Hoe spannend ook, er is geen weg terug meer voor Karen want binnenkort hangt ’t Stad vol met affiches van Assisen II De Gifmoord !

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today